кадър Нова телевизияРедактор: 1681 са новите случаи на коронавирус установени за

...
кадър Нова телевизияРедактор: 1681 са новите случаи на коронавирус установени за
Коментари Харесай

Кунчев: Най-големият проблем е с Индия, там може да се появи щам, който е по-силен от ваксините


кадър Нова телевизия

Редактор: 

1681 са новите случаи на ковид открити за денонощието. В болница са 8309, като 781 получават интензивно лекуване. 103 са умряли, това заяви доцент Ангел Кунчев в студиото на Нова телевизия, откакто стана ясно, че заради механически проблем данните към момента не са изнесени в профилирания портал.

Смъртността е най-тежкия и комплицирания за коментиране аспект на пандемията, сподели основния държавен здравен контрольор. Той разяснява също, че при 85 % ваксинирани в Израел ваче има дни, в които няма нито един умрял от ковид.

Кунчев сподели също, че най-големите терзания сега основава обстановката в Индия. Заради скупчването на доста хора с три разнообразни варианта на вируса, там е допустимо да се получи такава разновидност, която да победи имунизациите, изясни Кунчев. Той добави, че затова не е доста ясно с какви препарати би трябвало да се ваксинират хората през есента.

Главният държавен здравен контрольор призна, че политизирането на коронавирус рецесията му тежи.

„ Естествено, че би трябвало да има щаб. Ние ще работим, в случай че ни дадат да работим, колкото можем да работим “, сподели Кунчев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР